ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ AIKIDO;

To Aikido είναι μια εναλλακτική μορφή σωματικής άσκησης που τα συνδυάζει όλα! 

Μπορεί να είναι μια ήπια ή μια εντελώς αεροβική άσκηση. Μέσα από το ασκησιολόγιο που προσφέρει η τέχνη, ο κάθε ασκούμενος προσπαθεί να εναρμονίσει το σώμα με το μυαλό του ώστε να φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με την επανάληψη προσπαθούμε να βελτιώσουμε την απόδοσή μας με μόνο, ίσως, εμπόδιο τον ίδιο μας τον εαυτό!!! 

Και για όποιον θέλει να εκμεταλλευθεί είτε τη φιλοσοφία της τέχνης είτε το Aikido σαν πολεμική τέχνη ένα είναι σίγουρο. Θα εντυπωσιαστεί από το πόσο ρεαλιστικό είναι το αποτέλεσμα όταν λειτουργεί πραγματικά με τους κανόνες της τέχνης!!!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ – ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ 19:00 – 21:00 & ΣΑΒΒΑΤΟ 18:00 – 19:00

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί μας στο τηλέφωνο
210 5902915 ή στο κινητό 6932239571 για να κλείσετε μια θέση.

ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ;

Το Aikido πραγματικά αποτελεί μια ιδανική άσκηση για άνδρες και γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας και σωματότυπου! Όλες οι ασκήσεις/τεχνικές γίνονται σε ζευγάρια όπου η σωματική επαφή και η συνεργατική διάθεση έχουν τον πρώτο λόγο. Αυτό από μόνο του μας κάνει να ξεφεύγουμε από την μονοτονία ενός γυμναστηρίου.

Η ίδια η τέχνη μας ωθεί να βελτιώσουμε τη στάση, την κίνηση και την αναπνοή μας. Μας βοηθάει να βελτιώσουμε σταδιακά τη λειτουργία όλου του σώματός μας. Μας οδηγεί κάθε φορά, μέσα από ενδιαφέροντα μονοπάτια, στο σημείο να ξεπερνάμε τα όρια που θέτει το μυαλό. Και αυτές οι μικρές νίκες είναι ένα μεγάλο μάθημα πως τελικά τίποτα δεν είναι αδύνατο!!! 

Τελικά βελτιώνεται σταδιακά και η ψυχολογία μας. Μετά δε από κάθε μάθημα είμαστε όλοι γεμάτοι θετική ενέργεια!

Αφιερώστε
1 ώρα από τον χρόνο σας,
2 με 3 φορές την εβδομάδα και δείτε
το σώμα και τη διάθεσή σας να αλλάζουν!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ – ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ 19:00 – 21:00 & ΣΑΒΒΑΤΟ 18:00 – 19:00

AIKIDO ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΕΦΗΒΟΥΣ

Ίσως η πιο ιδανική τέχνη για τα παιδιά και τους εφήβους.

Μακροπρόθεσμα μέσα από τη συστηματική εξάσκηση τα παιδιά αντιλαμβάνονται την αίσθηση της συνεργασίας, της συγκέντρωσης, της επικοινωνίας. 

Αποκτούν ισορροπημένη κίνηση ενώ παράλληλα εξασκούν και τις δυο πλευρές του σώματος εναρμονίζοντας σώμα και μυαλό.

Τα παιδιά ξετρελαίνονται με την αίσθηση εμπιστοσύνης και ελευθερίας που αποκτούν.

ΤΜΗΜΑΤΑ: ΠΑΙΔΙΚΑ / ΕΦΗΒΙΚΑ

Τα τμήματα των παιδικών / εφηβικών τμημάτων θα διαμορφώνονται σταδιακά μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί μας στο τηλέφωνο 210 5902915 ή στο κινητό 6932239571 για να περάσετε μαζί με το παιδί σας,να παρακολουθήσετε τα μαθήματα και να συζητήσουμε οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με το Aikido και τη λειτουργία του συλλόγου μας.

Σαν επισκέπτες θα πρέπει καθ’ όλη την παραμονή σας στο dojo να φοράτε μάσκα.

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ!

Ένας χώρος γεμάτος θετική ενέργειας και κυρίως ασφαλής για εσάς και τα παιδιά σας. 

Ο χώρος εξάσκησης (τατάμι) είναι ενιαίος, και οι μαθητές μας χρησιμοποιούν ξεχωριστά αποδυτήρια ανδρών και γυναικών με 5 και 3 ντουζιέρες αντίστοιχα.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

Το dojo μας βρίσκεται στο Αιγάλεω, Θηβών 437 στον 2ο όροφο πάνω από τον παιδότοπο Ζούπαπα. Το dojo μας εξυπηρετεί και μαθητές από τους γειτονικούς δήμους όπως το Περιστέρι, Νίκαια, Κορυδαλλό, Αγ.Βαρβάρα αλλά και πιο απομακρυσμένους δήμους όπως Ήλιον, Σεπόλια, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Πειραιά, Κερατσίνι, κα.

ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ!

Οι φωτογραφίες με πολύ κόσμο είναι πριν την εμφάνιση του κορονοϊού. Πλέον ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες της ΓΓΑ, που σημαίνει ένας αθλητής ανά 15τμ. Μέχρι νεωτέρας.