Ξεπεράστε τις σκοτούρες της καθημερινότητάς σας!!!
Στη δύσκολη εποχή που διανύουμε όπου, χωρίς να το θέλουμε, εμπλεκόμαστε σε καταστάσεις πρόσθετης πίεσης και αυξανόμενου άγχους, μία πολεμική τέχνη όπως το Aikido μπορεί να αποτελέσει για όλους μας ένα τρόπο πνευματικής και σωματικής χαλάρωσης.

Η φύση της εκπαίδευσης στο Aikido βοηθάει τους ασκούμενους, για την ώρα που διαρκεί το μάθημα, ν' αφήνουν τις σκοτούρες και τα άγχη κατά μέρος, ν' αδειάζει το μυαλό τους ενώ το σώμα τους να γεμίζει με θετική ενέργεια.

Και αυτό μας βοηθάει όλους να μπορούμε να βλέπουμε τα πράγματα και να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις με πνευματική ηρεμία και σωματική χαλαρότητα.

Και αυτό είναι πραγματικά δυνατό!

Και για όσους δεν είχαν σκεφθεί ποτέ να ασχοληθούν με μια πολεμική τέχνη, το Aikido θα είναι το μέσο για να βιώσουν μια πρωτόγνωρη και ευχάριστη εμπειρία. Η προπόνηση γίνεται για όλους μεθοδικά με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο ώστε όλοι να μπορούν να χαίρονται αυτό που κάνουν, να χαλαρώνουν χωρίς τη παραμικρή αίσθηση φόβου ή ανασφάλειας.

Σε όποια ηλικία και να είστε, ανεξάρτητα σωματικής δομής, ανεξάρτητα αν έχετε ξαναασχοληθεί με την γυμναστική ή άλλη πολεμική τέχνη, δώστε αυτή την ευκαιρία στον εαυτό σας!!!

Και για εσάς, τους γονείς, δώστε τη δυνατότητα στα παιδιά σας να κτίσουν τον χαρακτήρα τους και να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους με βάση τις αρχές του Aikido.

Τα παιδιά μέσα από την ενασχόλησή τους με την τέχνη του Aikido, πέρα από την εκγύμναση στη τέχνη, μπορούν να αντιληφθούν και να βιώσουν τις έννοιες της επικοινωνίας και της συνεργασίας, της συγκέντρωσης, της αξίας και του σεβασμού προς τον συνάνθρωπο, της εποικοδομητικής αντιμετώπισης μιας κρίσης χωρίς τη χρήση βίας, τον συντονισμό μυαλού και σώματος. Αρχές, έννοιες και καταστάσεις οι οποίες θα τους είναι χρήσιμες καθημερινά σε όλη τους τη ζωή!

Το Aikido center είναι ένας χώρος (dojo) στο Αιγάλεω όπου διδάσκεται η τέχνη του Aikido σε μεγάλους και παιδιά. Οι εκπαιδευτές: Αντώνης Πανταζόπουλος 4 dan και Μάκης Κοσμίδης 4 dan είναι πιστοποιημένοι προπονητές αναγνωρισμένοι από την ΓΓΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες για την τέχνη του Aikido αλλά και τη λειτουργία του χώρου μας περιηγηθείτε την ιστοσελίδα μας www.aikidocenter.gr ή τη σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/groups/aikidocenter/ Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο της σχολής: 210 5902915.

Πηγή: Aikido Center, Αντώνης Πανταζόπουλος 09/2017